http://nuitvanille.blogspot.cz/search/label/T%C4%9Blo

neděle 29. listopadu 2015

Novinky - Listopad 2015


Krásné nedělní ráno ! :) Listopad utekl jako voda a prosinec je za dveřmi. Mě se celkem daří kupovat jen to co potřebuju a zbytečností se vzdávám, i když bych si chtěla koupit už nějakout tux-tou rtěnku nebo paletku očních stínů, ale vidím to tak že to nechám na vánoce. Teď se vrhneme na ty novinky.


Dermacol Imperial Make Up si můžu vyškrtnout z wishlistu, vrátila jsem se k němu po delší době a je pořád skvělý. Rival De Young Gel Effect Duo Studio jsem si koupila prootže doma nemám žádný bíly lak a i top coat je boží barvy.


Balea Micelární voda je produkt na který jsem dlouho čekala, jediné mínus vidím v tom že trošku pění, jinak make-up krásně odličuje. Balea Krém na ruce&Maska 2v1 se stává mým oblíbeným krémem na ruce. Limitka Balea Frozen Breeze krásně voní.


Alverde Kofeinový Šampon a Balea Oil Repair kondicionér už mám po druhé a s obouma jsem spokojená. Pantene Pro-V maska na vlasy vypadá zatím velmi slibně.



Teď už jen detaily k laku.↓ ↑ :) 



A v neposlední řadě mi ježíšek příšel o měsíc dříve, protože svůj starý telefon jsem si rozbila. Jedná se o Huawei P8 Lite, 8 jádro a Andorid 5.0 Lollipop, fotí skvěle a je opravdu výkoný, za tu cenu bych řekla že jde o velmi povedený výkon. ( Cena se pohybuje mezi 5 000 - 7 000 ) . 


Určitě se i vy podělte o své novinky ! :) 

4 komentáře:

  1. Koupila sis super věci :) Ten zimní sprchový gel Balea voní moc pěkně :) Já si nedávno udělala radost novou rtěnkou v podzimní barvičce :)

    November Favourites

    OdpovědětVymazat
  2. Velmi mě zaujal ten krém a maska 2v1 o tomto produkty slyším poprvé, v DM drogérii po něm mrknu :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat