http://nuitvanille.blogspot.cz/search/label/T%C4%9Blo

úterý 13. října 2015

Lush Brazened Honey - Čerstvá pleťová Maska


Krásný den dámy, znáte tu akci v Lush, kdy přinesete pět prázdných kelímků a dostanete masku zdarma? Jestli ne, rychle to napravte

Brazened Honey (oficiální slova výrobce) 
Detoxikační maska  peelingem pro unavenou pleť.
''Je těžké vždycky dodržovat všechna pravidla. Spát osm hodin, vypít dva litry vody, cvičit a sníst pět kusů ovoce a zeleniny za den. Tahle maska je tu pro chvíle, kdy jste se pravidel tak úplně nedrželi. Detoxikuje a stimuluje pleť fenyklem, jalovcem, limetou a medem, mleté mandlové skořápky se postarají o peeling a pomohou pleti „prokouknout“. Navrátí vaší tváři zář a živost.
Čerstvé masky neobsahují žádné konzervační látky, je třeba uchovávat je po celou dobu v lednici a spotřebovat do 2–3týdnů. Konkrétní datum spotřeby naleznete na výrobku. ''um spotřeby naleznete na výrobku
Já bych řekla že účinky se tato maska hodně rovná MOM  , jen je jinak barevná a jinak voňavá. Čistící účinky této masky jsou doslova BOMBA. Masku si nanesete a necháte 5-10 minut působit. Nu což, já nechávám klidně 15 minut, občas i více, pokud si dávám vanu. Při smívání cítíte zrníčka jak vám kloužou po kůži a provádí peeling obličeje. Co si budeme povídat. je to dost drsné, ale účinné. 
Spotřeba masky je cca měsíc, ani ne. Pořídíte ji za 299 korun v Lush e-shopu nebo v kamenném obchodě v Palladiu. Podle mě stojí za to aspoň zkusit pokud máte sem tam nějaký problém s pletí. Ale pro sušenky, nebo pro extrémní akné bych to nedoporučovala.





A co vy dámy? Už jste někdy nějakou čerstvou masku od Lush zkusily?



4 komentáře: